Heeft u een filmpje gemaakt van een zakelijk evenement of een privé gelegenheid en wilt u deze distribueren aan uw klanten of kennissen? ROCA Video maakt voor u de kopieën van uw film, ongeacht de hoeveelheid, en kan de beelden bovendien van alle systemen converteren naar DVD+R, DVD-R en CD’s. Dit omvat tevens duplicaties van 8 cm schijven en business cards.

ROCA Video beschikt over professionele kopieerrobots die binnen afzienbare tijd hoge kwaliteit duplicaties kunnen leveren van uw DVD’s. Bovendien kunnen de DVD’s en CD-roms worden voorzien van een 4-kleurenopdruk. Kleine aantallen worden voorzien van een inktjetopdruk, welke water- en krasvast is. Grotere aantallen kunnen worden voorzien van een inktjet- of zeefdrukopdruk.

De DVD’s en CD’s kunnen voor het gemak zonder verpakking worden geleverd in een cakebox, maar uiteraard is het ook mogelijk om een verpakking te kiezen. Zo kunnen de schijfjes worden geleverd in een doorzichtig Slimline hoesje. Dit is de lichtste, onbreekbare verpakking die met name erg handig is voor verzending per post. Bekijk ook onze andere verpakkingen. Indien gewenst organiseren wij ook de distributie voor u.