Wederom geldt hier dat wij onze wortels hebben in Heemskerk, Castricum en de Zaanstreek, maar zonder moeite landelijk opereren.

Musicals en theatervoorstellingen

Doet u met uw collega’s mee aan een toneelstuk voor de jaarafsluiting met uw werk? Of komt de eindejaarsmusical van groep acht van uw basisschool er weer aan? ROCA Video beleeft het met u mee door een live registratie van dit unieke moment te filmen. Op die manier blijven deze waardevolle beelden altijd bewaard. Wij zullen deze gebeurtenis met meerdere camera’s opnemen en maken na afloop een creatieve en professionele montage, die het evenement van meerdere invalshoeken weergeeft. Uw herinnering kan dan op DVD of digitale tape worden aangeleverd, de productie wordt in hardbox en 4-kleureninlay geleverd.

Vergaderingen, shows en evenementen

Een live registratie van vergaderingen, shows en andersoortige evenementen omvat veelal een grote groep mensen. Het podium is dan niet altijd duidelijk te zien voor de deelnemers. Om te zorgen dat het hele publiek kan meegenieten van de spreker(s) op het podium, kunnen wij de gebeurtenis ter plekke met meerdere camera’s filmen en met een beamer projecteren. Deze beelden kunnen worden vastgelegd op DVD of in diverse digitale bestandsformaten om later terug te zien.

Alle DVD’s kunnen netjes worden verpakt. Wij bieden diverse mogelijkheden om deze DVD’s te verpakken.