De kennis die uw medewerkers opdoen tijdens hun loopbaan binnen uw bedrijf is van onschatbare waarde. Deze kennis garandeert immers de continuïteit van uw onderneming. Een grote personeelsomloop vormt om die reden een grote ballast voor het management, dat nieuwe medewerkers weer vanaf het begin moet inwerken binnen de organisatie.

Het vastleggen van deze kennis in de vorm van opleidingen bespaart u daarom aanzienbare tijd en bovendien geld. ROCA Video kan u daarom van dienst zijn bij de totstandkoming van een multimediale aanpak van kennismanagement. Denk hierbij aan audiovisuele middelen zoals filmpjes, foto’s, interactieve plaatjes, e.d. Uw winst? Snellere opleidingstrajecten van nieuwe medewerkers en behoud van waardevolle bedrijfskennis.

ROCA Video heeft jarenlange ervaring met kennismanagement volgens een eenvoudig en toegankelijk systeem. Geen dure en ingewikkelde softwarepakketten, maar eenvoudige op maat gemaakte kennisbanken waarin alle gewenste kennis kan worden opgeslagen. Bovendien kunt u het indien gewenst zelf onderhouden en uitbreiden. Heeft u er liever geen omkijken naar? Dan nemen wij de zorg uit handen.