Of het nu gaat om een reportage van een congres, een beurs, seminars, workshops, bedrijfsevenementen of particuliere gelegenheden, zoals een trouwerij of uitvaart; ROCA Video is de professionele partner die een hoogwaardige en representatieve reportage voor u produceert. Al deze reportages worden geheel volgens uw wensen en eisen gemaakt; maatwerk is hier het kernwoord. Deze afspraken worden van tevoren concreet en duidelijk gemaakt. Wij hebben onze wortels in Heemskerk, Castricum en de Zaanstreek, maar kunnen zonder moeite landelijk opereren.

Trouwen

Uw trouwdag, onze zorg. Op de mooiste dag van uw leven wilt u niets liever dan genieten. Voor u is het belangrijk dat alles op rolletjes verloopt en dat u later nogmaals kunt nagenieten van de prachtige momenten die u met uw partner heeft beleefd. Wij doen er daarom alles aan om hieraan bij te dragen. Dit doen wij door uw bruiloft op een vlotte, volledige manier vast te leggen; alle belangrijke momenten vatten wij samen in een geweldige herinnering op DVD. Bent u benieuwd naar ons werk? Wij geven u graag een impressie van een ROCA Video [trouwreportage].

Uitvaarten

Dat het overlijden van een dierbare een zeer droevige gebeurtenis is, zal niemand betwisten. De fase waar u doorheen gaat, beleeft u vaak in een roes, een gevoel van onwerkelijkheid en onbegrip. Veel zaken gaan daardoor langs u heen. Het kan dan veel steun bieden om de beelden – ook al herinneren ze je aan die moeilijke tijd – vast te leggen. Zo kunt u kleine details, mooie momenten die je wellicht op de dag(en) zelf hebt gemist, alsnog terug zien. Bel ons gerust voor meer informatie, dan bespreken we de mogelijkheden.